Antena Căutare

Lovitură pentru Cristian Boureanu. Decizie de ultimă oră a instanței

Judecătorii au luat o decizie de ultimă oră în ceea ce îl priveşte pe Cristi Boureanu. Fostul politician va ajunge din nou la Institutul de Medicină Legală.

Judecătorii au luat o decizie de ultimă oră în ceea ce îl priveşte pe Cristi Boureanu. Fostul politician va ajunge din nou la Institutul de Medicină Legală.

Cristian Boureanu încearcă să dovedească în instanță faptul că și el ar fi fost agresat de acel cadru de poliție, Andrei Ovidiu, în timpul incidentului care a avut loc în vara anului 2017 și în urma căruia fostul deputat s-a ales cu un dosar penal de ultraj în care a fost acuzat că l-ar fi lovit cu genunchiul în zona inghinală pe Andrei Ovidiu.

Politicianul a obținut o mică victorie în instanță. Magistrații i-au acceptat o anexă la raportul de expertiză medico-legală ce are ca scop stabilirea defalcată a numărului de zile de îngrijiri medicale pentru fiecare leziune constatată prin raportul de expertiză medico-legală menționat.

Cu toate astea, instanța nu a fost îngăduitoare cu Cristian Boureanu, respingându-i cererea ca INML să comunice instanței, printr-un raport, ce a descoperit medicul care l-a consultat pe Andrei Ovidiu.

sursa: antenastars.ro

Momente de nedumerire în Parlament. Un deputat a apărut cu o macetă în brațe!... Un parlamentar român a anunțat că renunță la pensia specială de 5.000 de lei, pe care o primește lunar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x