Antena Căutare

Ludovic Orban, clarificări, din carantină: „Nu se închide Bucureștiul și nu s-a decis închiderea metroului”

Prim-ministrul Ludovic Orban, a clarificat, duminică seară, în cadrul unei conferințe de presă pe care a transmis-o video, din carantină, că nu se închide Bucureștiul și nici metroul din Capitală.

Ludovic Orban, clarificări, din carantină: „Nu se închide Bucureștiul și nu s-a decis închiderea metroului”
Ludovic Orban | Capturi video

„Nu s-a discutat niciodată problema închiderii Bucureștiului. A fost un fake-news grosolan. Am solicitat să se găsească sursa acestei dezinformări.

Discuțiile pe care le-am avut sunt în sensul în care magazinele, farmaciile, au posibilitatea de a se aproviziona cu mărfurile, produsele necesare. Încercăm să găsim toate soluțiile, dar prioritatea noastră e să asigurăm livrarea produselor către zona sanitară, către spitale, către medicii de familie”, a spus Ludovic Orban.

În ceea ce privește metroul, premierul a spus că niciodată nu a avut pe masă analiza unei decizii de închidere a metroului.„Am discutat despre decalarea programului pentru a se evita aglomerarea”, a precizat prim-ministrul.

„Deciziile trebuie luate în funcție de necesitățile reale de transport. Nu trebuie acum să ne închidem toți în casă și să ne ferim de deplasarea la locul de muncă. Sigur că e de evitat, se poate folosi fie mașina personală sau bicicleta. E de evitat să te sui, dar acest serviciu de transport public trebuie asigurat în București și nu numai. Sigur, în condiții care să respecte normele sanitare”, a mai declarat Orban.

Ludovic Orban, mesaj video din carantină! „Limitarea răspândirii COVID-19 depinde de un comportament responsabil al româ... Ludovic Orban a explicat de ce a ales să se izoleze la Vila Lac 1, departe de familia lui! „Sunt sănătos, dar am obligaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x