Căutare Live

Ludovic Orban: În fiecare zi descoperim noi bombe, noi bombe în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă

Premieurl Ludovic Orban a declarat marţi, după şedinţa conducerii liberale, că în fiecare zi descoperă ”noi bombe în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă”.

”Am prezentat pe scurt prima săptămână a Guvernului pe care-l conduc şi problemele fără număr care trebuie rezolvate din cauza incapacităţii, relei voinţe şi indolenţei Guvernului PSD”, a anunţat Orban, adăugând: ”În fiecare zi descoperim noi bombe, noi bombe în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă pentru a repara stricăciunile”. ”Am cerut grupurilor parlamentare sprijin pentru activitatea Guvernului şi am prezentat planurile”, a afirmat premierul. Anterior, la instalarea ministrului Tineretului şi Sportului, Orban a anunţat că în fiecare zi mai descoperă câte o gaură şi câte o cheltuială care trebuia făcută, enumerând rambursări de TVA de peste 5 miliarde neonorate, întârziate faţă de termenul legal, lucrări de PNDL, situaţii de lucrări avizate spre decontare de peste 5 miliarde, care datează de luni de zile şi niciun leu în buget pentru decontările respective, concedii medicale neplătite de şase luni de zile de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Sursa : news.ro

Orban, în conflict cu Firea pe tema Sălii Polivalente: Faptul că nu s-a construit sala polivalentă se datorează manageme... Guvernul de la Chișinău a fost demis. Președintele Klaus Iohannis: „Sprijinul financiar din partea României va fi strict...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri