Antena Căutare

Ludovic Orban, noua propunere de premier

Social-democrații spun că președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis în timpul consultărilor de azi care este noua desemnare de premier.

Ludovic Orban, noua propunere de premier
Ludovic Orban, noul premier desemnat

Conform PSD, noul premier desemnat este Ludovic Orban, actualul premier interimar.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferinţei cu Klaus Iohannis, alături de mesajul ” PSD va acţiona responsabil”.

În timpul consultărilor cu preşedintele Iohannis. PSD va acţiona responsabil. România trebuie să aibă urgent un guvern funcţional”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu, alături de duă fotografii suprinse în timpul discuţiilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să facă prin teleconferinţă consultările cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui premier.

Decizia a venit după ce un senator liberal a fost confirmat cu coronavirus, acesta intrând în contact cu cea mai mare parte a conducerii PNL

COVD-19 aruncă în aer scena politică. Guvernul se izolează și se impun măsuri noi pentru a opri răspândirea coronavirusu... Marcel Ciolacu, după consultările cu Klaus Iohannis: PSD va acţiona responsabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x