Căutare Live

Ludovic Orban, prima reacție după ce ministrul Sănătății a demisionat: ”Îl voi propune pe secretarul de stat Nelu Tătaru. A fost în prima linie!”

Premierul Ludovic Orban a reacționat după ce ministrul Sănătății și-a dat demisia și a dezvăluit că îl va numi pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru a ocupa această funcție.

Ludovic Orban, prima reacție după ce ministrul Sănătății a demisionat: ”Îl voi propune pe secretarul de stat Nelu Tătaru. A fost în prima linie!”

”Am luat act de această decizie, îi voi transmite președintelui această demisie pentru a se emite decretul de revocare. Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din Guvern, împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul sanitar. Regret demisia lui Victor Costache, pe de o parte o înțeleg și îi mulțumesc pentru ce a făcut. Îl voi propune pe Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății. A fost în prima linie în ceea ce privește lupta împotriva coronavirus. Acum se află la Suceava.”, a declarat el în timpul conferinței de presă.

Ministrul Sănătății a demisionat, în plină pandemie de coronavirus. Cine îi va lua locul

De asemenea, premierul Ludovic Orban a dat asigurări românilor, după demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sănătății, că „urmărim apărarea spitalelor, procurarea de urgență a materialelor necesare pentru protecția medicilor, angajaților spitalelor”.

„Punem în practică planul de pregătire a spitalelor pentru pacienții infectați. Păstrăm strategia stabilită. Îi asigur pe toți românii că Guvernul, ministerul Sănătății, toate instituțiile își fac datoria cu devotament și au ca principal obiectiv apărarea vieții și sănătății cetățenilor români”, a mai spus Orban.

Orban anunţă oficial demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sănătăţii: Regret demisia domnului ministru. Pe de alt... Dan Barna, USR: Premierul să spună clar de ce a fost schimbat ministrul sănătăţii...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x