Ludovic Orban şi Raluca Turcan, alături de miniştri la preluarea mandatelor; Victor Costache deschide seria ceremoniilor de astăzi

Premierul Ludovic Orban şi vicepremierul Raluca Turcan participă, joi, la ceremoniile de preluare a portofoliilor de către noii miniştri. Primul eveniment are loc la Ministerul Sănătăţii, unde va fi instalat n funcţie Victor Costache.

Potrivit programului oficial transmis de către Biroul de presă al Guvernului, premierul Ludovic Orban şi vicepremierul Raluca Turcan participă, joi, la ceremoniile de preluare a portofoliilor de către noii miniştri.

De la ora 8.00, are loc ceremonia de la Ministerul Sănătăţii, acolo unde va fi instalat Victor Costache.

De la ora 9.00, are loc ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Educaţiei şi cercetării de către Cristina Monica Anisie.

La ora 10.00 are loc instalarea în funcţie a ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan, la care va participa doar Raluca Turcan.

Tot Turcan va participa şi la preluarea mandatului de către ministrul fondurilor europene, Ioan Marcel Boloş, ceremonia fiind programată la ora 11.00.

De la ora 12.00 are loc ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor de către Costel Alexe, de la ora 13.00, evenimentul de preluare a mandatului de ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale de către Victoria Violeta Alexandru, iar de la ora 14.00, ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Culturii de către Bogdan Gheorghiu.

Şi în zilele de marţi şi miercuri Ludovic Orban a fost alături de noii miniştri la preluarea portofoliilor.

Guvernul Orban a fost învestit, luni, cu 240 de voturi ”pentru”, iar luni seară a avut loc ceremonia dedepunere a jurământului.

Sursa : news.ro

Ultimele știri