Antena Căutare

Lui Sorin Oprescu "nu ii trece prin cap" sa candideze la presedintie

Sorin Oprescu a declarat ca nu se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014. Primarul general al Capitalei isi doreste sa continue si sa finalizeze proiectele pentru Bucuresti.

Sorin Oprescu a precizat in cadrul emisiunii „Punctul de Intalnire”, de la Antena 3, ca nu ii trece prin cap sa candideze pentru functia de presedinte al tarii. „"Lui Sorin Oprescu nu ii trece prin cap. Ii trece prin cap sa continue proiectele pentru Bucuresti", a declarat primarul general al Capitalei.

Intrebat daca a fost rugat sa revina in PSD, Oprescu a declarat ca nu intentioneaza sa devina din nou membru de partid. Dupa ce a fost membrul acestui partid timp de 17 ani, Oprescu a declarat ca a fost tatonat de Victor Ponta sa revina in formatiunea politica pe care o conduce.

"M-a tatonat, dar pe mine ma bufnea si rasul, ca eu am trecut prin astea si era atat de naturala intrebarea incat nu puteam sa ma supar pe el. De aia am si intrat in "jocul" asta, dar nu, pentru ca atunci cand mi-am scris demisia, am scris pe ea demisie de onoare", a spus primarul Capitalei.

Foto: Intact Images

Traian Basescu: In Algeria, au murit cetatenii nostri nevinovati. Ce ne asumam din ce s-a intamplat?... Parlamentarii se pregatesc sa-si limiteze privilegiie: Fara cazare la hotel si zboruri nelimitate cu avionul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x