Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mădălina Dobrovolschi demisionează din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale odată cu încheierea primului mandat al preşedintelui Klaus Iohannis: Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi demisionează din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, demisie care coincide cu încheierea primului mandat al preşedintelui Klaus Iohannis. Ea mulţumeşte preşedintelui pentru susţinere şi încredere şi afirmă că se pregăteşte pentru noi proiecte.

Doborovolschi şi-a anunţat miercuri demisia, printr-o postare pe Facebook.

”Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viaţa mea profesională, pentru care îi mulţumesc domnului preşedinte. Îi mulţumesc pentru încredere, susţinere şi ocazia de a învăşa mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”, a scris Mădălina Dobrovolschi.

Preşedintele Iohannis urmează să depună sâmbătă jurământul în Parlament pentru al doilea mandat la Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat în 1 septembrie 2016 decretul de numire în funcţia de consilier de stat a Mădălinei Dobrovolschi, care devenea şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

Mădălina Dobrovolschi a lucrat în trecut la posturile Antena 3, B1TV, iar apoi, în ianuarie 2016, a trecut la TVR.

Înintea Mădălinei Dobrovolschi, preşedintele Klaus Iohannis a mai avut un singur purtător de cuvânt fostul jurnalist BBC Tatiana Niculescu Bran, care a fost numită în decembrie 2014. Ea a rămas în funcţie însă doar cinci luni, demisionând în aprilie 2015. Bran a declarat la acea vreme că relaţia sa cu presa "nu a fost cea pe care şi-ar fi dorit-o".

Sursa : news.ro

Recomandari