Antena Căutare

Marcel Ciolacu, ales preşedinte al PSD Buzău/ El şi-a anunţat colegii că ”sută la sută” vrea să facă parte din echipa centrală de conducere

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales, joi, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău, el neavând contracandidat. El şi-a anunţat colegii că ”sută la sută” vrea să facă parte din echipa centrală de conducere, dar nu a decis dacă vrea să devină preşedintele formaţiunii.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, după ce a fost ales preşedinte al PSD Bucău, că vrea să fie lăsat cu el însuşi pentru a lua decizia în ceea ce priveşte candidatura la funcţia de preşedinte al partidului, la nivel central.

”Veţi fi primii pe care o să-i anunţ. Vă spun acum sută la sută că vreau să fac parte din echipa de la nivel central. M-aţi ajutat prin faptul că aţi avut încredere în mine şi vreau să fac parte din echipa centrală a partidului”, a declarat Ciolacu.

El a adăugat că, alături de Paul Stănescu şi de ceilalţi lideri ai PSD, are o viziune de modernizarre şi de restructurare, iar acum este momentul pentru aceste schimbări.

”Toată echipa interimară, în frunte cu mine şi cu Paul Stănescu, avem o viziune clară de modernizare, restructurare şi, nu în ultimul rând, de o reformă a acestui partid. E chiar exact momentul care ne trebuie. Nu avem aşa de mult timp, alţii au traversat deşertul în 40 de ani, noi nu avem acest timp. Trebuie să traversăm deşertul mult mai repede. Avem o presiune exatrardinară, avem alegerile, acest partid are capacitate de a răspunde la orice provocare, trebuie să mergem la Congresul PSD cu modificări statutare care să fie baza restructurării acestui partid”, a mai declarat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a mai precizat că a trecut timpul alianţelor politice ”pentru a pune mâna pe putere”.

Sursa : news.ro

Viorica Dăncilă atacă din umbră: "Este aberant! Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea ... România vrea să se implice în criza din Orientul Mijlociu. Iohannis: "Securitatea cetăţenilor români nu este afecta...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x