Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidenţiale: PSD şi-a atins obiectivul, având candidat în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, afirmă, într-o postare pe Facebook, că PSD şi-a atins obiectivul, având candidat în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

În aceeaşi postare, Ciolacu a felicitate organizaţia de la Buzău, care a reuşit să se claseze printre filialele fruntaşe la numărul de voturi aduse Vioricăi Dăncilă

”PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, aşa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidenţiale. Sunt rezultate care ne dau speranţa că putem să începem să construim. Felicit organizaţiile care au performat şi au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câştigat alegerile în judeţ. Le mulţumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie! De acum, ne aşteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentraţi şi determinaţi să facem un rezultat mare! PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ şi partidele care au tratat cu aroganţă şi superioritate anumite categorii de români. Aroganţa, fanatismul şi închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!”, a scris liderul social democrat Marcel Ciolacu.

La Buzău, rezultatele finale arată că Viorica Dăncilă a obţinut 34.56 la sută din voturi, Klaus Iohannis 29.69 la sută, Mircea Diaconu 13,42 la sută iar Dan Barna 9.78 la sută. În municipiul Buzău, însă Klaus Iohannis se situează pe primul loc, urmat de Viorica Dăncilă.

Sursa : news.ro

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri