Antena Căutare

Marcel Ciolacu afirmă că l-ar propune pe primarul Buzăului pentru a candida la preşedinţie din partea PSD. Constantin Toma a respins categoric propunerea

Întrebat de jurnalişti pe cine vede candidat al PSD la preşedinţie, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că l-ar propune pe primarul Buzăului, Constantin Toma.

Întrebat de jurnalişti pe cine vede candidat al PSD la preşedinţie, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că l-ar propune pe primarul Buzăului, Constantin Toma.

”Din punctul meu de vedere, aş merge cu Constantin Toma. Trebuie să mergem cu oameni noi, determinaţi. Nu spun în băşcălie”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă ar accepta propunerea, primarul Buzăului a respins categoric ideea, spunând că ”vrea să moară primar”.

În aceeaşi conferinţă de presă, primarul Constantin Toma a fost întrebat dacă va rămâne membru PSD, având în vedere rezultatele slabe de la alegerile europarlamentare şi faptul că a fost curtat de unii lideri de partide precum Victor Ponta sau Eugen Tomac.

”Bineînţeles că am oferte să joc în Liga Naţională, în Champions League, dar la vârsta mea am ales să joc aici, în PSD. Nu pot să mi dau seama unde ne clasăm acum, dar nu în Champions League, probabil în Liga a doua”, a spus Toma, primar al Buzăului.

Sursa : news.ro

Marcel Ciolacu: "Am acumulat atâta răutate asupra noastră în doi ani şi jumătate. Noi am plătit electoral, Dragnea ... Darius Vâlcov urmează să afle dacă va fi menţinut sub control judiciar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x