Antena Căutare

Marcel Ciolacu: La preşedinţia partidului o susţin pe doamna premier

”La preşedinţia partidului o susţin pe doamna premier, eu personal, o să stau de vorbă şi cu delegaţia”, a declarat Ciolacu, înaintea CEx de vineri.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că va susţine candidatura premierului Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al partidului.

”La preşedinţia partidului o susţin pe doamna premier, eu personal, o să stau de vorbă şi cu delegaţia”, a declarat Ciolacu, înaintea CEx de vineri.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că la funcţia de preşedinte executiv va vota colegul care-l va convinge cu programul politic.

”Nu am vorbit, să vedem cine ne va convinge cu programul politic”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă e normal să se propună cu o zi înainte de cogres schimbarea Statului, astfel încât secretarul general să fie numit de preşedinte, nu ales de congres, Ciolacu a spus: ”Mi se pare normal să fie propuneri, vom vedea ce vom hotărî”.

Sursa : news.ro

Paul Stănescu: Voi fi prezent la Congres, dar nu votez... Marian Oprişan: Eu şi organizaţia Vrancea o susţinem pe doamna Dăncilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x