Antena Căutare

"Mariajul" cu UNPR dauneaza familiei: Ion Minca, ejectat din PC

Dupa ce Liliana Minca, liderul organizatiei de femei a Partidului Conservator (PC) si fostul presedinte al Loteriei Romane, s-a inscris in UNPR, trecand in barca Puterii, conservatorii anunta ca saptamana viitoare il vor exclude din formatiune pe sotul acesteia, Ion Minca, care este presedintele organizatiei PC Constanta, consilier local si primar interimar la Mangalia.

"I-am cerut lui Ion Minca demisia din toate functiile din partid imediat dupa plecarea Lilianei Minca. Nu agreez ideea ca o familie sa stea cu un picior in opozitie si cu altul la putere, asteptand o oportunitate dupa alegeri! Avand in vedere ca nu si-a dat demisia tocmai pentru a-si pastra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marti Biroului Executiv Central excluderea sa din partid. Partidul Conservator va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local", a declarat presedintele PC, Daniel Constantin.

Foto: Intactimages

Gigi Becali, cercetat in dosarul finantarii campaniei electorale a lui Mircea Geoana... Sever Voinescu: PDL, deschis oricaror propuneri serioase privind reforma Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x