Antena Căutare

Marian Sarbu isi negociaza plecarea din PSD

Posibila plecare a lui Sarbu in grupul independentilor apare la doar cateva ore dupa plecarea din partid a fostului ministru de Externe, Cristian Diaconescu. Sarbu ar urma sa primeasca din nou Ministerul Muncii.

Deputatul PSD Marian Sarbu este hotarat sa plece din partid, insa nu si-a anuntat inca demisia, pentru ca isi negociaza in acest moment reintoarcerea pe functia de ministru al Muncii, au declarat pentru NewsIn surse politice. "Marian Sarbu a fost foarte suparat de ceea ce s-a intamplat la congres si de faptul ca nu a fost lasat sa ocupe functia de ministru al Muncii atunci cand i s-a propus de PDL", au declarat sursele citate.

In cursul acestei zile, deputatul isi negociaza plecarea din PSD, urmand ca cel mai probabil sa intre in tabara independentilor din Parlament, in asteptarea remanierii actualului ministru al Muncii, Mihai Seitan.

De altfel, Emil Boc l-ar fi amenintat pe Seitan cu schimbarea din functie in cursul zilei de marti, in sedinta de Guvern, pentru gafele de comunicare legate de distribuirea diferentiata a alocatiilor pentru copii

Marian Sarbu a avut un conflict cu liderii partidului, imediat dupa pierderea alegerilor prezidentiale de catre Mircea Geoana. Presedintele Traian Basescu l-a „cerut" in guvern, dar social-democratii nu i-au permis acestuia sa fie ministru al Muncii.

Marian Sarbu a fost membru PSD din anul 1994. A avut trei mandate de deputat pe listele acestui partid, a fost de doua ori Ministru al Muncii, prima data in cabinetul Nastase, iar apoi in Guvernul Boc. Inaintea Congresului din 20 februarie Marian Sarbu a fost anuntat de Miron Mitrea drept unul dintre membrii echipei sale in lupta pentru sefia partidului. A candidat pentru functia de vicepresedinte, dar nu a fost ales.

Victor Ponta nu uită şi nu iartă derapajele colegilor de partid... Cristian Diaconescu paraseste PSD si trece la independenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x