Antena Căutare

Marian Vanghelie ameninta ca pleaca din PSD: Ma gandesc si eu la un partid de stanga alaturi de mai multi colegi

Fostul presedinte al PSD Bucuresti, actualul vicepresedinte al formatiunii Marian Vanghelie a declarat ca este suparat si ca se gandeste la posibilitatea infiintarii unui nou partid de stanga, alaturi de multi alti pesedisti. Potrivit sondajelor, un nou partid de stanga ar avea loc pe esicherul politic, a explicat primarul "care este".

"M-astept ca poate maine sau poate peste o saptamana cu disputele astea te trezesti ca te da afara. Nu vreau sa plec din PSD ca sa creez o problema, vreau sa raman si sa spun ceea ce cred eu. Sunt in faza de analiza pentru ca este vorba si despre viitorul meu. Am viziunea la ceea ce inseamna constructia unui partid. Am viziune la ceea ce inseamna organizarea unui partid la nivel national. Am viziunea la ceea ce trebuie sa faca un partid, de la program de guvernare la tot", a declarat Marian Vanghelie, precizand ca nu s-a impacat cu Victor Ponta.

Totodata, pentru a ramane in PSD Vanghelie a spus ca are mai multe conditii, precum pastrarea presedintilor organizatiilor de la Giurgiu, Calarasi, Buzau si Braila, retragerea din prim plan a lui Robert Negoita, Dan Sova si Cristian Rizea si reinstalarea sa la carma PSD Bucuresti.

Saptamana trecuta, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, le-a transmite celor care ar dori ca el sa plece din partid urmatorul mesaj: "Eu sunt vicepresedinte PSD ales la Congres si, inca o data, le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepresedinte, ca sa lamurim lucrurile".

Foto: Intactimages

Vanghelie il ataca pe Ponta: Suspendarea lui Basescu nu mai exista decat in filme de desene animate... Elena Udrea: "Majoritatea celor care detin functii de decizie nu isi asuma niciun risc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x