Antena Căutare

Marian Vanghelie vrea sa discute cu Ponta despre demiterea Oanei Mizil

Marian Vanghelie a declarat ca avea o discutie cu liderul social-democrat Victor Ponta despre demiterea Oanei Mizil din functia de sef al organizatiei de Calarasi. Vicepresedintele PSD a afirmat ca nu cunoaste motivele pentru care Oana Mizil a fost destituita.

"Nu stiu, eu nu am participat la BPN-ul de luni, o sa port toate discutiile cu presedintele partidului", a spus Vanghelie, care considera ca "este o situatie putin mai complexa" si a aratat ca nu ar dori sa raspunda la aceasta intrebare pentru ca nu ar vrea sa se "interpreteze".


"Eu cred ca trebuie sa vedem ce avem de facut in ansamblu in interiorul partidului si nu sa vorbim despre Oana Mizil", a spus Vanghelie.

El a precizat ca timpul rezolva toate problemele.

Deputatul Oana Mizil va fi inlocuita din functia de presedinte al PSD Calarasi, o recomandare in acest sens urmand sa fie facuta de Biroul Permanent al partidului la urmatorul Comitet Executiv, au declarat, luni, surse din PSD.

Decizia a fost luata in urma unui raport de activitate al organizatiei din Calarasi, prezentat de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Oana Mizil a intrat in conflict cu conducerea centrala a PSD dupa ce, anul trecut, s-a opus deciziei CEX de inlocuire a lui Marian Vanghelie din functia de presedinte al PSD Bucuresti.

foto: Intact Images

Marian Vanghelie va candida la Primaria Sectorului 5... Gabriela Andreescu, fosta sefa SGG a pierdut in prima instanta procesul cu Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x