Antena Căutare

Marko Bela: Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania, o cianura politica

Vicepremierul Marko Bela a declarat ca Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) reprezinta pentru Uniune si maghiarii din Transilvania "o cianura politica, o poluare a mediului politic, care vine de la vecin".

PPMT este o investitie si mai grava, si mai periculoasa pentru noi, care vine din Ungaria. Acest lucru pune sub semnul intrebarii si poate distruge viitorul politic al maghiarilor din Transilvania. Este o investitie proasta, trebuie sa vorbim de ea si sa spunem ca este ungara. Acest partid pentru noi este o cianura politica, nu stiu cu ce concentratie, este o poluare a mediului politic, care vine de la vecin, de jos in sus. Cianura are aceasta caracteristica - urca de jos in sus. Aceasta investitie nu va transforma nimic in aur pentru maghiarii din Transilvania, va fi poate doar in buzunarele unora


Imediat dupa Marko Bela, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a facut referire, de la aceeasi tribuna, la "situatia poluarii mediului politic".

"Nu trebuie sa consolidam, sa confirmam aceasta competitie, sa dam de inteles ca este spre binele maghiarilor din Transilvania", a spus Kelemen.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Basescu despre Bechtel: Un contract nefericit. Ambii parteneri au vrut sa fure... Gheorghe Flutur: Victor Ponta, un satanist pentru ca injura in biserica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x