Mazare despre scandalul PSD de la Senat: "Este o tiganeala romaneasca"

Primarul Constantei si presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat ca scandalul dintre Mircea Geoana si conducerea partidului pe tema presedintiei Senatului este o "tiganeala romaneasca".

"Ati vazut ca nu m-am bagat, nu prea imi place povestea aia de la Bucuresti. N-am urmarit indeaproape sa vad ce se intampla, dar se intampla niste lucruri acolo care nu sunt normale, care nu-mi plac, nu stiu, sunt niste tiganeli care n-ar trebui sa existe. Pai, in PSD, nu de PSD vorbim, din partea lui Geoana, a conducerii, ca a depus cerere, ca n-a depus cerere, ca ala a vorbit in numele partidului, ca n-a vorbit, o tiganeala romaneasca despre care nici nu-mi face placere sa vorbesc", a declarat Mazare, potrivit Mediafax.

De asemenea, liderul PSD Constanta a estimat ca Geoana trebuia sa se retraga de la conducerea PSD in momentul in care a pierdut alegerile prezidentiale si nu trebuia sa mai candideze la un nou mandat in fruntea social-democratilor. Si a adaugat ca daca scandalul se va putea incheia numai cu plecarea unora dintre combatanti din PSD, atunci cel care trebuie sa plece este Mircea Geoana.

Biroul Permanent National al PSD a decis, luni, inlocuirea lui Mircea Geoana in functia de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean. Geoana a refuzat sa plece de buna voie, schimbarea sa trebuind sa treaca de un vot in plen. Iar marti, presedintele PSD Victor Ponta a spus ca va cere excluderea lui Geoana din partid.

Foto: Intactimages

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri