Antena Căutare

Medicul Ritli Ladislau, propus oficial pentru functia de ministru al Sanatatii

Consiliul operativ al UDMR Bihor l-a propus oficial in functia de ministru al Sanatatii pe medicul Ritli Ladislau, anunta Mediafax.





"Domnul doctor Ritli Ladislau este propunerea noastra oficiala, pe care am decis-o in discutiile de la sfarsitul saptamanii trecute. Am avut si alte variante, dar aceasta este propunerea noastra clara si oficiala"

Acesta a mai spus ca propunerea UDMR Bihor urmeaza sa fie analizata de conducerea centrala a Uniunii si inaintata premierului Emil Boc luni sau marti.

Ritli Ladislau este unul dintre cei mai reputati medici din Oradea, ocupand de-a lungul ultimilor 30 de ani mai multe functii administrative. S-a nascut la Oradea, la 8 iunie 1948, si a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara in 1973 ca sef de promotie.

Este casatorit si are doi copii, dintre care unul, Ritli Csongor Ladislau, a fost director al Spitalului de Recuperare din Baile 1 Mai si consilier al fostului ministru al Sanatatii Cseke Attila.


Conform unui sondaj national romanii ii prefera pe Streinu Cercel si Raed Arafat pentru functia de ministru al Sanatatii.

Stirea in curs de actualizare.


Foto: ebihoreanul.ro

Cristian Preda: "Austeritatea scade credibilitatea"... Streinu Cercel si Raed Arafat, in topul preferintelor pentru functia de ministru al Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x