Membrii cabinetului Boc, convocati de Basescu la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu i-a convocat pe membrii Cabinetului Boc, in aceasta dimineata, la ora 10.00, la Palatul Cotroceni.

UPDATE 12.40: Sedinta la care au participat presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, precum si mai multi ministri, s-a incheiat dupa aproape doua ore. Premierul Emil Boc a declarat ca la sedinta a participat si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Tema principala a discutiei a fost prognoza economica pentru perioada urmatoare.

Liderii PDL s-au intalnit, aseara, la sediul din Aleea Modrogan, unde au discutat, cel mai probabil, tot despre concluziile reuniunii de la Bruxelles.

Intalnirea a avut loc inainte de sedinta coalitiei de astazi. In cadrul acesteia, premierul Emil Boc va face o informare, in contextul in care Comisia Europeana urmeaza sa dea luni prognoza de crestere economica pentru Romania.

Sursa: Antena3

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri