Antena Căutare

Membrii PRM, evacuati din sediul partidului de pe strada Emile Zola

Membrii Partidului Romania Mare au fost evacuati din sediul partidului din strada Emile Zola. Un executor judecatoresc a ajuns la sediul PRM pentru a pune in aplicare decizia instantei de evacuare.

"Sunt peste 5.000 de crime cu autor necunoscut si justitia romana se ocupa de PRM si de Vadim Tudor"


"Mie imi pare rau. Va trebui sa avem o discutie despre caracatita din justita romana si despre cei 7-8 membri ai familiei Ezer care sunt bagati in diverse functii importante. Eu stiu despre ce o vorba. A trebuit sa se intample un asemenea incident ca sa aflam si noi care sunt caracatitele ascunse care nu fac dreptate cetateanului".

„Daca unui partid parlamentar si acum europarlamentar precum PRM i se fac asemenea porcarii, va dati seama ca astia omoara oamenii cu zile",a mai spus liderul PRM, care a adaugat ca sediul PRM a fost demolat de mafia imobiliara.

„Guvernul Tariceanu ne-a oferit acest sediu si ne-a spus ca nu este revendicat. Si atunci l-a luat", a precizat Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor, catre executorii judecatoresti: "Porcilor! Vagabonzilor!"... Marko Bela: "Fara adoptarea Legii educatiei nu mergem mai departe in coalitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x