Antena Căutare

Mesajul premierului Viorica Dăncilă de Ziua Învățătorului

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Învățătorului, afirmând că susține cu toată convingerea educația ca domeniu prioritar pentru Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Învățătorului, afirmând că susține cu toată convingerea educația ca domeniu prioritar pentru Guvern.

„Ca prim-ministru susțin cu toată convingerea educația ca domeniu prioritar pentru Guvern, precum și garantarea dreptului egal la educație al tuturor copiilor din România. Am făcut pași importanți până acum pentru îmbunătățirea condițiilor din învățământ, pentru a încuraja copiii din toate categoriile sociale să meargă la școală, dar și pentru o salarizare mai bună a personalului din educație. Mai avem, în continuare, multe de făcut și le vom face, cu toată determinarea și cu responsabilitatea pe care o avem pentru generațiile viitoare (...)

Recunoștința mea se îndreaptă astăzi către toți învățătorii din România, cei care prin vocație ne ajută să ne cunoaștem, să fim mai înțelepți și să vedem lumea în modurile minunate în care o văd și cei de lângă noi! Dragi învățători, vă mulțumesc pentru ceea ce faceți azi și pentru ceea ce societatea românească va fi mâine! Vă doresc să aveți multe împliniri profesionale și personale”, a declarat Viorica Dăncilă.

Tudorel Toader a insumat in 2018 venituri de aproape 800.000 lei!... Ministrul sănătății : ”Trebuie să schimbăm mentalități”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x