Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu: "Dati-mi timp. Nu exista o opreliste de a face ordine in sistem"

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a tinut marti seara, in emisiunea "Sinteza Zilei", sa-si sublinieze inca o data independenta fara de presedintele Traian Basescu si partidul PDL, cerand totodata timp pentru a pune lucrurile in ordine in sistem.

"Nu exista o opreliste de a face ordine in sistem. Chiar PDL a pus ordine in sistem cerandu-le secretarilor de stat sa fie pregatiti pentru depolitizarea locurilor de conducere", a spus premierul.

"Dati-mi timp pentru ca intr-un timp foarte scurt ceea ce poti face este dramatic limitat. O reforma administrativa se face prin legi in primul rand, dar s-a facut prea putin in ultmii ani pe aceasta directie", a mai spus MRU.

In ceea ce priveste cele doua masuri economice cele mai importante ale Guvernului, MRU a spus ca declaratiile presedintelui care s-a aratat retinut in ceea ce priveste scaderea CAS-ului cu 2 procente nu contrazice marirea salariilor bugetarilor.

"Tentatia e sa pui cele doua optiuni in contradictie, cand de fapt ele se succed. Marirea salariilor bugetarilor e primul punct in programul de guvernare. Ce a spus presedintele in Parlament nu e altceva decat accentuarea primului punct din programul de guvernare. Am simtit nevoia sa dau un mesaj de incurajare pentru mediul privat, am vorbit despre CAS, dar nu am dat un termen de timp, nu am spus ca o sa vina peste noapte", e mai spus premieru.

Despre scandalul de la UMF Targu Mures

"Astazi a fost prezentat pentru prima data un proiect de lege, a fost pus pe site-ul ministerului de resort si, pentru 10 zile, va fi dispus spre dezbatere publica. Rezultatele dezbaterii vor fi comunicate apoi in Guvern", a declarat Ungureanu.

Premierul MRU: Unul dintre obiectivele mele este legea Sanatatii

MRU despre criza zapezilor: "Eu nu i-am facut pe oameni lenesi"

Foto: Intact Images

Prigoana: Oprescu poate fi batut. Primarul trebuie sa fie un vizionar, nu gospodar!... Premierul MRU: Unul dintre obiectivele mele este legea Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x