Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu: "Vom incerca sa dam tuturor bugetarilor ceea ce li s-a luat"

Mihai-Razvan Ungureanu a anuntat sambata, la Iasi, ca Guvernul va face totul pentru ca bugetarii sa-si primeasca salariile asa cum le avea inainte de a fi taiate. Vom incerca sa dam tuturor tot ceea ce li s-a luat. Nu este o promisiune electorala, este o speranta. Nu fac promisiuni, nu am nicio miza electorala", a declarat prim-ministrul dupa o vizita la Muzeul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, conform Hotnews.

Premierul a declarat si intr-un interviu acordat jurnalistului britanic David Frost si difuzat vineri seara la postul Al Jazeera English, ca una dintre prioritatile guvernarii sale este reintregirea salariilor bugetarilor si spera ca acest lucru sa se intample in aceasta vara, luand in considerare cresterea economica.


"Incerc - si sper sa vedem acest lucru intamplandu-se in aceasta vara, luand in considerare si cresterea economica -, sa avem salariile bugetarilor reintregite", a spus Ungureanu, mentionand ca aducerea salariilor bugetarilor la nivelul anterior este unul dintre "pariurile" Cabinetului sau si, in egala masura, o prioritate, aceea de a aduce "putin zambet pe fetele romanilor".

Premierul s-a aflat sambata la Iasi unde a luat parte in cursul diminetii la festivitatea de premiere a olimpicilor la istorie.

foto: Intact Images

Senatorul PDL Marius Necula, audiat in dosarul lui Boldea... UPDATE! Congresele extraordinare PC, PSD si PNL s-au incheiat. Sorin Frunzaverde, votat vicepresedinte al PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x