Antena Căutare

Mihail Hardau: "Mi se pare normal ca Elena Udrea sa candideze la functia de primar al Capitalei"

Senatorul PDL Mihail Hardau afirma ca liderii PDL trebuie sa se afle "in prima linie a luptei electorale", astfel ca la alegerile locale din iunie presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei, iar Emil Boc sa candideze pentru un nou mandat de primar la Cluj.

Intr-un comunicat de presa transmis azi, Hardau, care este prim-vicepresedinte al PDL Cluj-Napoca, afirma ca liderii PDL, "prin exemplul lor mobilizator", trebuie sa se gaseasca "in prima linie a luptei electorale", fiind vorba despre un moment al "curajului civic si al curajului politic".

"Nu neaparat cel mai bine plasat candidat in sondaje este cel mai indicat sa preia fraiele electorale la nivelul fiecarei organizatii PDL pentru a continua un mesaj de competenta, coerenta si fidelitate fata de masurile asumate de coalitie. Este momentul ca liderii de partid, prin exemplul lor mobilizator, sa se gaseasca in prima linie a luptei electorale. Este un moment al adevarului, un moment al curajului civic si politic in egala masura. Sub acest aspect, nu vad nicio problema intr-o eventuala revenire a lui Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca si mi se pare normal ca si doamna Elena Udrea, lidera organizatiei fanion a PDL, de departe cea mai reprezentativa persoana pentru organizatia PDL Bucuresti, sa candideze la functia de primar general al Capitalei", se arata in documentul citat.

Hardau mai spune ca isi manifesta toata increderea in capacitatea Elenei Udrea "de a raspunde nevoilor si dorintei electoratului din Capitala in calitate de fost ministru direct implicat in procesul de reforma asumat de Romania intr-una din cele mai dificile etape ale crizei economice".

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Foto: Intact Images

Legea Lustratiei, adoptata in Parlament... UPDATE! Melescanu, votat in plen ca sef al SIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x