Antena Căutare

Ministerul Apararii verifica avansarile in grad facute in anii 2010-2012

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a instituit prin ordin, vineri, o comisie pentru verificarea modului de inaintare in grad, in perioada 2010-2012, a cadrelor militare in rezerva, informeaza MApN, precizand ca, la finalul analizei, Comisia va propune ministrului masurile in consecinta.

"Cu privire la situatia persoanelor publice care au primit grade de ofiteri in rezerva in perioada 2010-2012, Biroul de presa al M.Ap.N. este imputernicit sa faca urmatoarele precizari: Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a instituit, printr-un ordin emis in data de 22 iunie 2012, o comisie pentru verificarea modului de inaintare in grad, in perioada 2010-2012, a cadrelor militare in rezerva. La finalizarea analizei, aceasta comisie urmeaza sa propuna ministrului masurile in consecinta", informeaza MApN.

Institutia precizeaza ca in documentele militare de evidenta nu se inscriu date referitoare la apartenenta sau activitatea politica a rezervistilor.

Surse guvernamentale au declarat ca vor fi supuse verificarii 2700 de persoane.

Premiera: Doi primari au depus juramantul desi sunt arestati... Lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta, verificata de experti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x