Antena Căutare

Ministerul Transporturilor, campion la viteza: O consiliera, prinsa de radar cu 156 km/ora

Consiliera unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor a fost prinsa cu 156 de kilometri pe ora, pe un drum din afara Iasiului. Sorina Petronela Tone sustine ca a depasit viteza din cauza unui agent rutier, care a urmarit-o intentionat pentru a o prinde radarul.

Politistii din Iasi n-au stat insa pe ganduri. I-au dat o amenda de 320 de lei si i-au ridicat si permisul de conducere. Consiliera nu este la prima abatere.

In 2004, ea a fost arestata pentru ca a luat spaga de la mai multi administratori de firme si a stat dupa gratii mai bine de jumatate de an.

"Politistii au facut treaba asta intentionat, pentru ca eu, in localitate, am circulat regulamentar. Politistul era undeva in mijlocul strazii, am avut impresia ca o sa dea un pic inapoi si mi-a fost teama ca dau peste dumnealui. Am claxonat, s-a urcat intentionat in masina si m-a urmarit pana la iesirea din localitate, ca sa poata sa ma prinda radarul. Am inteles, mi s-a suspendat permisul, nu este niciun fel de problema. Procesul verbal l-am si platit. Domnul politist, practic, m-a provocat. Nu a fost nimic altceva decat provocare", a declarat consiliera din Ministerul Transporturilor, Sorina Petronela Tone.

Cine va fi sef la Ministerul pentru fonduri externe. Vezi cele cinci nume vehiculate!... Fiica lui Gheorghe Flutur, consilier al ministrului Comunicatiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x