Antena Căutare

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru: "Nu-mi depun demisia"

Vehiculat ca unul din posibilii remaniabili, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a infirmat aceste zvonuri aratand ca nu s-a discutat nimic la Guvern despre remaniere. Si ca nici nu are vreun motiv pentru a-si depune demisia. Ministrul isi reproseaza cel mult o prea slaba comunicare cu PDL

"Nu mi-am depus demisia si nici nu o depun", a declarat vadit ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Mihail Dumitru a precizat ca nu s-a discutat in Guvern de remaniere."Nu am o asteptare de a fi remaniat. Sunt un ministru in functie, de ce m-as astepta sa fiu remaniat? Sunt zvonuri", a aratat ministrul.

Mihail Dumitru a recunoscut ca singurele reprosuri primite la adresa sa s-au referit la faptul ca nu a comunicat mai mult cu PD-L-ul.

"Parlamentari, membri ai comisiilor mi-au reprosat ca nu am comunicat foarte mult cu partidul, cu PDL-ul, desi am fost in Parlament de fiecare data cand am fost invitat, desi am fost la Comisii o data pe luna, asa cum prevede regulamentul camerelor. Nu am primit reprosuri in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene. Avem cea mai mare rata a absorbtiei pe toate fondurile din Romania. Am absorbit in totalitate fondurile pe 2009, iar ieri am semnat pe fondul european de pescuit primele cinci proiecte in valoare de 4,7 milioane euro. Astazi semnam alte noua proiecte in valoare de 27 milioane euro", a explicat Mihail Dumitru.

In ceea ce priveste posibila sa intoarcere la Bruxelles, despre care unele surse parlamentare sustin ca ar fi provocata de o oferta de munca la nivelul CE, Mihail Dumitru a raspuns ca este o optiune personala, adaugand ca nici nu confirma, nici nu infirma aceasta varianta.

Sursa: jurnalul.ro

Olguta Vasilescu: “Zegrean, unul dintre cei mai vajnici soldati ai lui Traian Basescu”... Saptamana si motiunea: PSD incepe demersurile pentru a doua actiune impotriva Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x