Antena Căutare

Miracol înainte de Crăciun pentru Elena Udrea! Ce se întâmplă acum în Costa Rica

Elena Udrea a primit recent o veste foarte bună. A fost anunţată că judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea ei silită.

Elena Udrea a primit recent o veste foarte bună. A fost anunţată că judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea ei silită.

Așa cum știm, o veste bună vine, de cele mai multe ori, însoțită de una proastă, se pare că ANAF a fost îndrumat de judecători să deschidă un alt dosar, al o instanță superioară.

Motivul? Juriștii au încurcat instanțele. Cu doar zi înainte să fie închisă, Elena Udrea era citată pe site-ul instanțelor de judecată în dosarul respectiv.

În urmă cu câteva luni, iubitul Elenei Udrea era optimist; spera la eliberarea mamei copilului său din închisoare: „Vorbim zilnic la telefon și, în ciuda distanței destul de mari, plănuim lucrurile împreună și le gestionăm ca un cuplu. Este un test pe care noi l-am trecut cu bine, până acum.”

sursa: antenastars.ro

Toți ROMÂNII vor fi ÎNFURIAȚI când vor afla asta. Unde se duc BANII! Este revoltător!... Anunț de ultimă oră din Costa Rica! Avocata Elenei Udrea şi a Alinei Bica a făcut dezvăluirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x