Antena Căutare

Mircea Badea: "Emil Boc a fost mai penibil decat Frunzaverde"

Mircea Badea a ironizat discursul premierului Emil Boc referitor la despre plecarea din partid a prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde.

"Boc a fost un fel de spremezan. Nu ma puteam decide care e mai penibil, Frunzaverde sau Boc. A venit omul si a zis.. vantul bate, Udrea absoarbe, pietrele raman", a comentat realizatorul emisiunii In gura Presei, care sustine ca discursul lui Boc a fost cu dedicatie pentru meltenii care voteaza PDL-ul.

Presedintele PDL, Emil Boc, a vorbit, ieri, intr-o conferinta de presa, despre plecarea din partid a prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde. Liderul social democratilor a mai explicat ca "revolutia bunului simt a Opozitiei" s-a incheiat cu aceasta decizie, de a primi in Uniune un traseit. Emil Boc este de parere ca Frunzaverde a abandonat doua dintre crezurile scrise si nescrise ale PDL, "Vantul bate, Apa Trece, Pietrele raman" si "Casa parinteasca nu se vinde niciodata".



Victor Ponta: Dupa Olt si Caras, avem vesti bune si din Bistrita si Ploiesti... George Maior, directorul SRI: Declaratiile lui Sorin Frunzaverde privind interceptarile telefonice sunt de natura politi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x