Antena Căutare

Mircea Banias este noul presedinte al filialei PC Constanta

Noul presedinte al filialei PC Constanta este senatorul Mircea Banias, fostul membru PDL, a anuntat, vineri, presedintele conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit Mediafax.

Daniel Constantin declarat ca Biroul Politic a validat decizia de revocare si excludere din partid a lui Ion Minca si numirea lui Mircea Banias in fruntea filialei Constanta.


Ion Minca a fost exclus din PC, dupa ce sotia sa Liliana Minca a plecat la UNPR.

Senatorul Mircea Banias, care a demisionat din PDL, a anuntat pe 1 februarie, in plenul Senatului, ca s-a inscris in PC si ca, in continuare, va activa in grupul parlamentar liberal-conservator.

Banias a fost membru PNL in perioada 1997-2002, din anul 2002 era membru al PDL, iar pentru cativa ani a fost presedintele Organizatiei judetene a PDL Constanta.

Mircea Banias este cercetat de DNA in dosarul privind coruptia din vama Constanta - Agigea pentru aderare la un grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la delapidare.

foto: Intact Images

Tensiuni in PDL - Ioan Oltean: Miscarea Populara nu e o constructie politica pentru alegerile din 2012... Ministrul Agriculturii: "Gainile NU E o fabrica, sa inchizi sa nu mai faca oua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x