Antena Căutare

Mircea Geoana a revenit in PSD. Suspendarea sa a expirat luni

Presedintele Senatului, Mircea Geoana este din nou membru PSD. Suspendarea decisa de Biroul Permanent National in septembrie 2010 a expirat luni. Ca membru PSD, Mircea Geoana participa la sedintele Biroului Permanent National in calitate de presedinte al Senatului.

Presedintele PSD, Victor Ponta declara la momentul deciziei de suspendare ca nimeni din BPN nu a solicitat retragerea sprijinului pentru functia de presedinte al Senatului pentru Geoana: „Nu vrea nimeni sa ii retraga sprijinul de la Senat, este foarte clar lucru acesta."

De asemenea, presedintele PSD a mentionat la acel moment ca au fost luate in calcul trei variante, conform statutului partidului. Retragerea sprijinului pentru functie, suspendarea pentru sase luni sau excluderea. Dintre toate, suspendarea pentru sase luni a fost votata.

Ponta a declarat atunci ca Mircea Geoana are, astfel, ocazia sa demonstreze daca mai vrea sa ramana in PSD.

Geoana a declarat, la acel moment, ca el ramane membru PSD indiferent de lupta politica dusa, ca decizia BPN este nestatutara, hotararea apartinand organizatiei din Dolj, iar dreptul de opinie in partid trebuie sa ramana necenzurat.

Geoana a fost sanctionat dupa ce a sustinut, intr-o declaratie filmata si postata pe blogul personal, ca a fost sfatuit de Victor Ponta, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Revoltati de acuzatiile lui Basescu, judecatorii cer interventia ”ferma” a CSM... Udrea catre USL: ''Baieti, de ce va e frica nu scapati!'', PDL-ul nu renunta la Legea Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x