Antena Căutare

Mircea Geoana: "Asocierea mea cu Basescu nu e numai incorecta, dar si profund imorala!"

Asa a raspuns Mircea Geoana la atacurile din ultimele zile. In schimb, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca actiunile lui Mircea Geoana din ultima perioada reprezinta un atac la propriul partid.

"As vrea sa clarific pentru ca au aparut in ultimele zile tot felul de comentarii, inclusiv din partea unor colegi care insinueaza o anumita asociere a mea cu Basescu, nu e numai incorect dar e profund imoral, daca cineva crede o secunda ca Basescu are chef sa vada un PSD-ist in fruntea Senatului (...) in mod evident incearca sa exploateze o anumita tensiune din partid, e clasic lui Basescu si cine pune botul la asa ceva e fie naiv, fie rau intentionat"


Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune insa ca actiunile lui Mircea Geoana reprezinta un atac la Partidul Social Democrat.

"Vorbim de trei greseli pe care le-a facut: una a fost vizita la Vantu, prestatia lamentabila pe acest subiect de la confruntarea cu Basescu si trei, prestatia de alaltaieri ca s-a dus la Vantu sa fure subiectele de la examen. Cei mai suparati si dezamagiti suntem cei care am muncit in perioada 2005-2009 cu intensitate uriasa in 2008 si 2009", a declarat Dragnea care considera ca iesirea lui Mircea Geoana a reprezentat un atac la adresa PSD "si atunci si acum".

sursa:Jurnalul.ro

PSD a decis: Mircea Geoana va fi sanctionat... Victor Ponta: "Basescu ne-a sugerat sa trecem cu vederea situatia Robertei Anastase"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x