Antena Căutare

Mircea Geoana, atac la presedintele de onoare al PSD. Iliescu: "E rusinos"

Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Ion Iliescu are o problema in a accepta orice alt lider al partidului in afara de el insusi, fiind vorba despre "rautate adunata in timp". Replica presedintelelui de onoare al PSD nu a intarziat insa, Iliescu declarand vineri, inainte de a pasi in sala in care se desfasoara Consiliul National al PSD, ca "E rusinos! Nu vreau sa comentez, ca nu ma mai opresc".

Mircea Geoana a subliniat ca Iliescu a lansat, in timp, atacuri nedrepte la adresa tuturor presedintilor PSD, fie ca a fost vorba despre Adrian Nastase, Mircea Geoana sau, mai nou, Victor Ponta.

De asemenea, Geoana a lansat o serie de critici si la adresa lui Miron Mitrea, afirmand ca alegerea acestuia ca sef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericita, "Oprescu castigand primaria Bucurestiului pe o nota de independenta".

Iliescu: "E rusinos. Nu vreau sa comentez, ca nu ma mai opresc"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, intrebat despre atacurile lui Mircea Geoana la adresa sa, ca asa ceva este "rusinos", precizand ca nu doreste sa comenteze, pentru ca nu s-ar mai opri.

"E rusinos asa ceva. Nu vreau sa comentez. Voi avea un mesaj in sala", a spus Iliescu, raspunzand unei intrebari, inaite de a intra la sedinta Consiliului National al PSD.

La insistentele jurnalistilor insa, Iliescu a raspuns: "Ma lasati sa nu vreau sa comentez? Pentru ca nu ma mai opresc".

Dragnea i-a aratat "cartonasul galben" lui Geoana

Secretarul general al PSD si noul sef de campanie al social democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca Mircea Geoana ar trebui sa se gandeasca mai bine inainte de a lansa acuze la adresa altor lideri ai partidului. PSD nu are nevoie de "intepaturi si aprecieri" de genul celor facute de Geoana, a tunat Dragnea, adaugand ca Geoana a luat "o decizie proasta" facand, in chiar ziua Consiliului National al PSD, afirmatii critice.

"Sfatul meu prietenesc este, i l-am mai dat, sa se gandeasca mult mai bine inainte sa faca asemenea afirmatii. PSD, marea masa a pesedistilor dorescu ca partidul sa fie unit si sa aiba o actiune coerenta pentru ca Romania se confrunta cu greutati foarte mari", a afirmat el.

Dragnea a apreciat ca, "din fericire", declaratiile lui Geoana nu prejudiciaza partidul.

Secretarul general al PSD a evitat insa sa spuna daca Geoana ar putea fi convocat de conducerea centrala pentru explicatii.

Foto: Intactimages

VIDEO! Vezi cat de bine stapaneste EBA limba engleza!... PSD se pregateste de alegeri: Liviu Dragnea, sef de campanie. Adrian Nastase, coordonator la Giurgiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x