Antena Căutare

Mircea Geoana despre debarcarea de la Senat: "O fractura de logica"

Presedintele Senatului, Mircea Geoana considera ca, daca intentia initiala a "debarcarii" sale de la Senat a fost suspendarea lui Traian Basescu, pentru ca un alt membru PSD sa fie presedinte interimar, atunci "contravine logicii" ca partidul sa cedeze functia Puterii.

"Daca intentia initiala a debarcarii mele de la Senat a fost cu adevarat suspendarea lui Traian Basescu, pentru ca un alt membru PSD sa fie presedinte interimar, atunci contravine logicii ca partidul sa cedeze, tocmai in prag de suspendare, cea de-a doua functie in stat unui reprezentat al Puterii", scrie Mircea Geoana pe blogul sau.

"Din declaratiile pe care le face presedintele PSD inteleg ca dansul nu are incredere in mine in eventualitatea in care as deveni presedinte interimar. Dar daca eu faceam asa cum propusese initial BPN si PSD pierdea postul, presedintele PSD ar fi avut mai multa incredere in Radu Berceanu sau Vasile Blaga?", se intreaba retoric Geoana.

Social-democratii au cerut in data de 7 noiembrie, in plenul Senatului, inlocuirea din functie a lui Mircea Geoana cu senatorul Titus Corlatean.

Solicitarea PSD nu a fost supusa votului insa, iar Geoana a refuzat sa plece de bunavoie, conducerea PSD declansand procedura de suspendare a lui Mircea Geoana din partid.

Foto: Intactimages

Gheorghe Flutur: In PDL sunt "uscaturi", dar Ponta e "avocatul urmasilor matusii Tamara"... Victor Ponta: Un presedinte nu are voie sa spuna ce-i vine la gura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x