Antena Căutare

Mircea Geoana: “E vorba de coerenta in comunicarea PSD, voi respecta acest lucru”

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, luni, dupa sedinta BPN al partidului, ca nu a fost sanctionat de conducerea PSD si ca este vorba despre "o anumita coerenta in comunicarea publica a partidului", lucru pe care il va respecta

"Important este ca sa punem partidul pe primul loc si oamenii pe primul loc si cred ca, din acest moment, discutiile in contradictoriu ar trebui sa conduca mai degraba catre solutii concrete pentru tara", a declarat Geoana, la iesirea din sediul PSD.

Intrebat daca a fost sanctionat, Geoana a raspuns: "Nu". El negat in mod repetat.

Intrebat daca i s-a interzis sa mai faca declaratii publice timp de sase luni, Geoana a raspuns: "Este vorba despre o anumita coerenta in comunicarea publica a partidului si acest lucru, evident, este o decizie pe care o voi respecta".

Solicitat sa spuna daca i s-a interzis sa mai vobeasca in numele partidului timp de sase luni, el a spus: "Dupa cum vedeti, vorbesc, nu e o problema".

Conducerea PSD a decis, azi, sa ii impuna lui Mircea Geoana ca timp de sase luni sa nu faca declaratii care sa nu fie in acord cu linia partidului.

Sursa: jurnalul.ro

Legea ANI a trecut de Camera Deputatilor... Boc ii raspunde lui Udrea: "Eu tot ce am de discutat, discut in interiorul PDL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x