Antena Căutare

Mircea Geoana: In 2005, l-am batut la fundul gol pe Ion Iliescu

Invitat la televiziunea publica, fostul presedinte al Senatului a rememorat momentele traite in partid, printre care si cel in care a castigat presedintia PSD-ului in defavoarea lui Ion Iliescu. "L-am batut la fundul gol", a declarat Mircea Geoana.

"Eu am avut curajul in 2005, si nu regret nicio secunda, cred ca am facut un mare bine partidului nostru, sa-l infrunt pe Ion Iliescu la un congres al partidului. Si am castigat zdrobitor acel congres....Am castigat cu 1.700-1.800 de voturi la 600. A fost bataie la fundul gol, cum spune romanul. Domnul Iliescu nu poate sa uite acest lucru, are un fel de ranchiuna, poate batranetea e de vina, cine stie? Ca la batranete devi mai rautacios poate. Si nu poate sa ierte faptul ca cineva a indraznit sa ii ia tronul pe care credea ca trebuie sa il ocupe in mod natural", a declarat Geoana.

Nici Ponta nu a scapat de cuvintele acide ale lui Mircea Geoana. Fostul presedinte ale Senatului l-a acuzat pe liderul PSD de santaj. Geoana sustine ca prietenii lui din partid nu ar fi votat excluderea lui din PSD daca Ponta nu i-ar fi amenintat cu demisia de la sefia PSD.

"Santajul pe care l-a facut Ponta. El a spus: Imi pun mandatul pe masa daca nu-l excludeti din partid... asta n-a fost un vot corect, n-a fost un vot despre mine, ci a fost un vot daca a aduce partidul intr-o criza si intr-o instabilitate si mai mare. Acest tip de a spune, l-a spus la televizor de 50 de ori domnul Ponta. Ieri l-a spus inca o data: Fie il dati pe Goana afara, fie eu plec de la conducere si facem congres", a mai spus Geoana.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Istoricul Marius Oprea: Basescu a colaborat de buna voie cu Securitatea... PDL scoate "artileria grea": Sefa pedelistelor din Satu Mare a pozat sexy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x