Antena Căutare

Mircea Geoana risca excluderea din PSD. Atanasiu: Trebuia sa demisioneze din 2010

Surse din PSD au declarat, pentru Mediafax, ca prin decizia de a nu accepta inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului, Mircea Geoana nu a respectat o hotarare a Biroului Permanent al PSD si risca, potrivit Statutului, excluderea din partid.

Presedintele PSD, Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta BPN in care s-a votat inlocuirea presedintelui Senatului, ca va sesiza Comisia de Integritate Morala si Arbitraj a partidului in cazul Mircea Geoana, acuzat ca nu a a fost de acord cu decizia BPN de inlocuire a sa de la presedintia Senatului.

Sursele din PSD au precizat ca, probabil, raportul comisiei condusa de Dan Sova va fi discutat in Biroul Permanent de saptamana viitoare.

Prezent in cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, Alexandru Atanasiu, fostul ministru social-democrat al Muncii, a apreciat ca "Geoana a facut o greseala capitala. El trebuia sa demisioneze din februarie 2010 (...) Politica romaneasca nu are insa onoarea gestului demisiei".

Foto: Intactimages

Sondaj: 50% dintre romanii considera ca Traian Basescu a gresit cand l-a atacat Regele Mihai... Geoana despre schimbarea sa: "Sa ma bata Dumnezeu daca inteleg calculul din spatele deciziei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x