Antena Căutare

Mircea Geoana: Se candideaza sub sigla USL, dar se numara separat - bob PSD, bob PNL, bob PC

Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, fostul lider PSD Mircea Geoana a declarat ca desi se candideaza sub sigla USL, rezultatele se vor numara separat pentru fiecare formatiune.

Geoana a venit la vot la sectia de la liceul Jean Monnet, alaturi de sotia sa Mihaela, si a facut un apel catre alegatori sa se prezinte la urne. Pe holul liceului el s-a intalnit cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, cu care a dat mana.

"Este prima oara cand PSD candideaza sub o sigla combinata, este o premiera, cred ca agregat este un avantaj pentru a crea majoritati cat mai confortabile in cat mai multe locuri din tara, dar fara indoiala, la sfarsitul zilei se numara bob separat, bob PSD, bob PNL, bob PC, asa cum este firesc pana la urma, fiecare ramane cu zestrea proprie", a apreciat Geoana.

"In seara asta unii se vor bucura, vor deschide probabil o sticla de bere, ca acuma e austeritate, si fara indoiala se vor bucura alaturi de colegi, de prieteni. De maine incepe treaba foarte serioasa, o spun inca o data si inca o data, vremurile sunt foarte complicate, avem nevoie de administratie centrala si locala mult mai bune pentru a putea traversa aceste vremuri in conditii bune", a adaugat fostul presedinte al PSD.

Foto: Hepta

VIDEO! Locale 2012: Cu 20% mai putini candidati decat in 2008... LIVE Text: Romanii isi aleg reprezentantii locali!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x