Antena Căutare

Mircea Geoana se vede unul dintre cei mai influenti oameni politici

Fostul presedinte al PSD si al Senatului mazilit de social-democrati, senatorul Mircea Geoana a declarat ca, la inceputul anului viitor, va exista "o exprimare publica si politica" a miscarii pe care doreste sa o puna in practica. Geoana a subliniat ca, dupa alegerile de anul viitor, se vede "ca unul dintre cei mai influenti oameni politici din Romania". Si mai mult, Geoana a spus ca este "posibil" sa se regaseasca pe lista unei viitoare echipe la Palatul Victoria, dar nu a precizat daca inainte sau dupa alegerile comasate.

"La inceputul anului viitor va exista o exprimare publica si politica a unei miscari pe care sunt hotarat sa o pun in practica. Ce se intampla pe restul scenei politice nu e indiferent pentru mine", a spus Mircea Geoana, adaugand ca nu exclude posibilitatea unei "explozii politice" la inceputul anului viitor, cu o schimbare de premier si, implicit, de guvern.

In acelasi timp, fostul pesedist a mentionat ca in sanul PSD sunt discutii "tot mai agresive si tot mai vocale" in ceea ce priveste organizarea unui congres extraordinar pentru inlocuirea lui Victor Ponta de la sefia partidului.

De asemenea, Geoana a spus ca, din punctul sau de vedere, Ponta are sanse "aproape de zero" sa ajunga premier dupa alegerile din 2012.

Foto: Intactimages

Teodor Baconschi: Romania iese din recesiunea diplomatica... Emil Boc: PDL-ul are 23% acum in sondaje, iar USL-ul este la 45-47%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x