Antena Căutare

Mircea Geoana, suspendat 6 luni din PSD!

Conducerea Partidului Social Democrat a decis, luni, ca Presedintele Senatului si fostul candidat la prezidentiale al PSD, Mircea Geoana, sa fie suspendat pentru o perioada de sase luni. In acest timp, Geoana nu mai are dreptul sa vorbeasca in numele partidului, dar beneficiaza, in continuare, de sprijin pentru sefia Senatului. Daca nu respecta termenii suspendarii, Mircea Geoana ar putea fi suspendat din PSD.

Mircea Geoana a fost suspendat din PSD pentru criticile aduse in ultimul timp partidului si liderului acestuia, Victor Ponta.

Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca Geoana sa ia in serios aceasta sanctiuni si sa o inteleaga ca pe un lucru corect. Liderul PSD a refuzat sa mai comenteze pe acest subiect, pe care il considera unul incheiat.

Purtatorul de cuvant al PSD, Emil Radu Moldovan, a confirmat suspendarea fostului lider social democrat din partid, datorata nerespectarii deciziei anterioare a PSD, de a se abtine de la comentarii negative la adresa colegilor sai.

Moldovan a adaugat ca, desi Geoana nu mai are nici un drept de manifestare publica in numele partidului, PSD il va sustine in continuare in functia de presedinte al Senatului si asteapta acelasi lucru si din partea acestuia.



Vizita la SOV, marul discordiei

Intr-o declaratie filmata si postata pe blogul personal, Geoana a afirmat ca a fost sfatuit de Victor Ponta ca, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

In replica, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca singurul cu care Mircea Geoana s-a sfatuit, inaintea alegerilor prezidentiale din 2009, a fost Sorin Ovidiu Vantu. El a mai spus ca afirmatiile facute de Geoana pe blog despre episodul vizitei la Vantu si reactia staff-ului de campanie sunt "minciuni".


Opozitia se reuneste la Parlament. Antonescu: Singurul cadou de la Basescu pentru popor ar fi demisia... Victor Ponta, pe blogul sau: "Dracul este chiar Traian Basescu! Voi face totul sa scap tara de el!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x