Antena Căutare

Mircea Geoana: Toate functiile in stat apartin Puterii. Lupta a meritat

Fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana, a sustinut o scurta declaratie dupa anuntarea rezultatului votului din Senat, in urma caruia presedintia acestui for legislativ a fost castigata de propunerea PDL, Vasile Blaga.

"Tot ce inseamna functii in statul roman sunt dominate de catre actuala putere. Si ultima reduta, care mai rezista in fata acestui asalt brutal a fost astazi cedata, practic, fara lupta si cu un deznodamant deja anuntat", a spus Mircea Geoana.

Mircea Geoana sustine ca opinia publica ar trebui sa se ingrijoreze cu privire la capacitatea Opozitiei de a lupta cu actuala putere, mai mult decat atat, votul senatorilor din coalitia de guvernare, dovedeste disciplina si capacitatea de mobilizare a acestora.

Astazi, puterea a demonstrat ca s-au rezolvat problemele din interiorul majoritatii, considera Mircea Geoana, argumentand ca fracturile care au aparut in PDL odata cu pierderea alegerilor interne de catre Vasile Blaga au fost reparate prin primirea acestei functii importante.

Mircea Geoana a comentat si capacitatea liderilor USL de a conduce Opozitia in acest context politic, fiind de parere ca pierderea pretsedintiei Senatului indica slaba capacitate de leadership si management politic a lui Victor Ponta si Crin Antonescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Gyorgy Frunda: Prefectul de Hunedoara, propunerea UDMR pentru SGG... Sergiu Andon, despre batalia pierduta da USL la Senat: "Contestarea la CCR nu va duce nicaieri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x