Antena Căutare

Mircea Toader, liderul deputatilor PDL, audiat la DNA in cazul coruptiei din Portul Constanta

Mircea Toader, liderul deputatilor PDL, este audiat la DNA in calitate de martor. Numele lui apare in stenogramele DNA din Portul Constanta.



In acest dosar a fost arestat fostul secretar general din Ministerul de Interne Laurentiu Mironescu, care insa a fost eliberat de magistratii de la Curtea Suprema in 21 iunie.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in data de 11 iulie, prelungirea cu inca 30 de zile a mandatelor emise pe numele celor 21 de persoane retinute.

Au ramas in arest, printre altii, Eugen Bogatu, fostul director al Directiei Domenii Portuare din Constanta, Liviu Durbac, sef al Biroului Vamal Constanta Sud Agigea, precum si Constantin Olteanu, adjunct al sefului Biroului Vamal Constanta Sud Agigea.

Printre numele implicate in acest dosar se numara si cel al senatorului PDL Mircea Banias, acuzat de aderare la un grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la delapidare.

Stire in curs de actualizare.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Bejinariu ar putea candida impotriva lui Vanghelie la conducerea PSD Bucuresti... VIDEO! Cazinoul din Constanta: Cearta ca la usa cortului intre Radu Mazare si prefectul judetului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x