Antena Căutare

Mita electorala: Un candidat la Primaria Movilita si alte doua persoane, retinuti

Un candidat la Primaria comunei ialomitene Movilita si alte doua persoane au fost retinuti, duminica dimineata, pentru mita electorala, dupa ce candidatul ar fi oferit 50 de lei unor localnici dintr-o zona marginasa a localitatii, pentru a-l vota.

Politistii Sectiei Rurale Cosereni s-au sesizat din oficiu, sambata seara, in jurul orei 20.00, cu privire la faptul ca un candidat la Primaria comunei Movilita ofera diverse sume de bani alegatorilor.

"Au fost identificate si audiate sase persoane, care au declarat ca au inmanat candidatului la primarie actele de identitate, unul dintre acestia, persoana de legatura, primind suma de 150 de lei, urmand ca dupa vot sa primeasca si restul de bani", potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

Totodata, au fost identificate alte doua persoane care ar fi primit de la candidatul la Primaria comunei Movilita 100 de lei pentru a-l vota.

Mita electorala la Arad: Un vot contra bautura... Traian Basescu, despre locale: Este o zi test pentru cei care au guvernat in criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x