Antena Căutare

Miting politic pentru Dragnea la Penitenciarul Rahova. VIDEO

În fața Penitenciarului Rahova, joi, s-au strâns mai multe persoane pentru a-și arăta susținerea față de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Mitingul a fost organizat ca urmare a decizieo CCR pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie de la Înalta Curte.

În fața Penitenciarului Rahova, joi, s-au strâns mai multe persoane pentru a-și arăta susținerea față de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Mitingul a fost organizat ca urmare a decizieo CCR pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie de la Înalta Curte.

Aceștia s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea.

„Să răspundă şi magistraţii pentru viaţa unui om care a intrat la răcoare. Să fie clar!”, a spus un participant la miting.

„Ne dorim să se pună legea pentru răspunderea magistraţilor. Dacă judecătorii CCR (N.r.- Dragnea a fost condamnat de magistraţii Înaltei Curţi) nu erau sub presiune, poate domnul Dragnea era în libertate.” , a spus un alt bărbat prezent la miting.

Susținătorii lui Dragnea aveau scrise pe pancarte următoarele mesaje: „Judecătorii ÎCCJ anchetaţi ptr. abuz în serviciu”, „Dragnea deţinut politic”, și „Cerem rejudecare proces Dragnea.”

Miting politic pentru Dragnea la Penitenciarul Rahova. VIDEO

Curtea Constituțională a României a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecţie făcută de Florin Iordache. Decizia de admitere a fost luată cu 5 voturi „pentru” şi 4 „împotrivă”, din totalul de nouă judecători ai Curţii Constituţionale. Prin urmare, magistraţii CCR au constatat că a existat conflict juridic de natura între Parlament şi ICCJ generat de neconstituirea completelor specializate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şerban Nicolae, după decizia CEx: "Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte"... UDMR: Versiunea reevaluată de Guvern a Ordonanţei privind Codul administrativ nu aplică prevederile adoptate în Parlamen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x