Antena Căutare

Mobilizare generala de 1 Mai: PSD pregateste proteste si mitinguri

Social-democratii pregatesc, pentru data de 1 Mai, proteste sociale la nivel national, pentru a ''demonstra forta organizatiilor judetene ale PSD'', se arata intr-un document intern al formatiunii, aflat pe ordinea de zi a Comitetului Executiv National.




Pana sambata, 17 aprilie, fiecare organizatie trebuie sa trimita catre secretariatul general al PSD datele de contact ale celor responsabili de organizarea unor astfel de evenimente.

Totodata, pana la 20 aprilie, organizatiile trebuie sa realizeze un calendar comun de actiuni de protest impreuna cu structurile sindicale judetene, care va fi transmis catre cabinetul presedintelui formatiunii.

In document se mai mentioneaza ca baza logistica necesara se va stabili de comun acord cu Secretariatul general al PSD, aici fiind vorba despre oameni care sa asigure filmarea si fotografierea evenimentelor, amenajarea unei scene, statii de amplificare, realizarea de steaguri, bannere, dar si tiparirea unor materiale de promovare, dupa conceptul central.

Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, la Bucuresti... Recesiune: Adio mici si bere de la PSD de 1 Mai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x