Antena Căutare

Moţiunea de cenzură - Ciolacu, lui Orban: Staţi şi visaţi cum să vă păstraţi fotoliul de premier şi miniştrii fac numai prostii. Vă rog să vă treziţi. Aveţi colegi care vă spun pompierul atomic, aţi preluat extinctorul de la Iohannis

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că agenda PNL înseamnă "abuz de putere, austeritate, nimic pentru oameni şi pentru nevoile lor imediate". El i-a transmis premierului Orban că stă şi visează cum să îşi păstreze fotoliul de premier "şi miniştrii fac numai prostii". "Vă rog să vă treziţi. Aveţi colegi care să vă spun pompierul atomic, aţi preluat extinctorul de la Iohannis, e o competiţie care să stingă focurile aprinse de miniştri în fiecare zi", a spus Ciolacu.

"Dacă până ieri înainte de şedinţa de guvern eram îngrijorat de ceea ce se întâmplă, după şedinţă şi după discursul lui Orban, sunt revoltat. Mă mir că un om cu o asemenea strucutră antidemocratică, un om care nu poate digera democraţia a putut să ajungă prim-ministru. În loc să guvernaţi România, de trei luni staţi şi visaţi cum să vă păstraţi scaunul, iar România zace la marginea democraţiei. O ţară nu poate fi condusă prin angajări de răspunderi şi zeci de OUG. Nimeni nu şi-a permis până acum o încălcare a statului de drept", a afirmat Marcel Ciolacu, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

El a spus că o ţară nu poate fi condusă cu împrumuturi uriaşe şi împotriva cetăţenilor săi.

"Aţi primit un mandat să vă ocupaţi de problemele oamenilor, dar agenda PNL nu e şi agenda oamenilor. Agenda PNL înseamnă abuz de putere, austeritate, nimic pentru oameni şi pentru nevoile lor imediate", a susţinut Ciolacu.

El i-a transmis lui Orban că trebuie să plece întrucât în trei luni guvernul a adus haos şi instabilitate.

"Staţi şi visaţi cum să vă păstraţi fotolioul de premier şi miniştrii fac numai prostii. Vă rog să vă treziţi. Aveţi colegi care să vă spun pompierul atomic, aţi preluat extinctorul de la Iohannis, e o competiţie care să stingă focurile aprinse de miniştri în fiecare zi. Aţi scăpat total lucrurile de sub control, nu aveţi un plan pentru români. (...) Aţi chemat din nou FMI în ţară, nu s-a mai întâmplat din criza economică. Ce semnal este acesta pentru ţară, pentru investitori, pentru ratingul pe care l-aţi prăbuşit?", a adăugat Ciolacu.

El l-a întrebat şi pe ministrul de Finanţe unde sunt banii, "că nu sunt în spitale, autostrăzi, şcoli nu sunt, nici în pensii şi salarii".

"E un guvern al răului absolut. Nici nu ştiţi cât de mic începeţi să fiţi", a încheiat Ciolacu.

Sursa : news.ro

Moţiunea de cenzură - Şerban Nicolae: Aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea, hoţilor! / Cum să-l iei în serios pe unul ca... Orban, replică la criticile din Parlament: Sunteţi majoritari aici. Când ieşiţi pe stradă sunteţi dezavuaţi, sunteţi înt...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x