Antena Căutare

Moţiunea de cenzură - Fenechiu, către iniţiatorii moţiunii: Încetaţi să ne sfidaţi inteligenţa nouă şi românilor care vor primari legitimi! Spuneţi-ne onest că vă e frică de democraţie

Senatorul liberal Daniel Fenechiu acuză iniţiatorii moţiunii de cenzură că se tem de democraţie şi că nu le pasă de voinţa românilor. El cere PSD să nu mai susţină „baronii roşii” şi spune că votul celor momiţi cu promisiuni deşănţate” e inferior votului românilor.

„Orice român care citeşte moţiunea PSD vede cu ochiul liber, doamnelor şi domnilor parlamentari PSD, că vă e frică de democraţie şi că nu vă pasă câtuşi de puţin de voinţa românilor când aceasta vă afectează privilegiile”, le-a spus liderul senatorilor PNL iniţiatorilor moţiunii de cenzură. El a precizat că „nu trebuie să fii doctor în drept constituţional” ca să ştii că alegerea în două tururi de scrutin aduce un plus de reprezentativitate. Fenechiu a dat exemplul unor primari precum Ilie Bolojan sau Emil Boc care nu se tem de schimbarea modului de alegere a edililor. „Încetaţi să ne sfidaţi inteligenţa nouă şi românilor care vor primari legitimi! Spuneţi-ne onest că vă e frică de democraţie că ştiţi că votul clientelei de partid şi al sărmanilor pe care-i momiţi cu promisiuni deşănţate e net inferior votului românilor. Nu mai vorbiţi de linii roşii care nu trebuie depăşite. (...) Ordonanţa 13, 10 august (...) sunt adevăratele linii roşii pe care le-aţi depăşit, puţină decenţă nu strică, domnilor şi doamnelor de la PSD”„ le-a mai spus Fenechiu. Acesta a criticat numele moţiunii, spunând că democraţia nu poate fi privatizată” şi că poporul nu poate face obiectul privatizării.

Sursa : news.ro

Moţiunea de cenzură - Florin Roman (PNL): Cred că se zvârcoleşte Dragnea, i se face rău când vede cum invocaţi Comisia d... Moţiunea de cenzură - Şerban Nicolae: Aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea, hoţilor! / Cum să-l iei în serios pe unul ca...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x