Antena Căutare

Moţiunea de cenzură - Florin Roman (PNL): Cred că se zvârcoleşte Dragnea, i se face rău când vede cum invocaţi Comisia de la Veneţia / I-aţi promis lui Dragnea că mergeţi cu el până la capăt. Mai mergeţi cu el până la capăt?

Deputatul PNL Florin Roman a reluat, miercuri, în cadrul dezbaterilor din plenul Parlamentului, moţiunea de cenzură şi pe iniţiatorii acesteia, numindu-i "reprezentanţii lui Stalin şi ai lui Troţki". "Cred că se zvârcoleşte Dragnea, să scheme SMURDUL, cred că i se face rău când vede cum invocaţi Comisia de la Veneţia.Voi să invocaţi Comisia de la Veneţia e ca şi cum ar vorbi necuratul de apă sfinţită", le-a spus Roman social-democraţilor.

"V-am bătut la europarlamentare şi la prezidenţiale, o să vă batem şi la locale, atunci, dragi români, veţi spune că aţi curăţat corpul de ciuma roşie”, a spus liderul deputaţilor PNL. El i-a criticat pe reprezentanţii PSD pentru că invocă Comisia de la Veneţia. "Cred că se zvârcoleşte Dragnea, să cheme SMURDUL, cred că i se face rău când vede cum invocaţi Comisia de la Veneţia. Voi să invocaţi Comisia de la Veneţia e ca şi cum ar vorbi necuratul de apă sfinţită. (...) Voi aţi schimbat regulile în timpul jocului. În 2014, prin Ordonanţa 55.. apropo, de la beţie cred că-ţi mai revii, din prostie şi din lipsă de caracter niciodată - aţi legalizat traseismul a 500 de primari. În 45 de zile i-aţi mutat din stânga în dreapta şi dvs. veniţi să vorbiţi despre ceea ce înseamnă democraţie!”, a afirmat Florin Roman. Acesta a continuat ironiile la adresa PSD. "Cine a stat cinci ani la ruşi nu poate gândi la Bush. În cazul dvs. să vă cerem să înţelegeţi sănătatea e o utopie! Vă mai spun un singur lucru: tic - tac. E rândul nostru. I-aţi promis lui Dragnea că mergeţi cu el până la capăt. Mai mergeţi cu el până la capăt? Înseamnă că sunteţi laşi, că v-aţi trădat liderul, aşa cum aţi făcut-o de fiecare dată”, a mai spus Florin Roman.

Sursa : news.ro

Liderul deputaţilor PSD, către Orban: Aţi fost parlamentar din pixul fostului preşedinte al PSD. Nu păreaţi deranjat nic... Moţiunea de cenzură - Fenechiu, către iniţiatorii moţiunii: Încetaţi să ne sfidaţi inteligenţa nouă şi românilor care vo...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x