Antena Căutare

Motiunea de cenzura pe Educatie nu mai poate fi dezbatuta: PNL si-a retras semnaturile

Liberalii au decis sa-si retraga semnaturile de pe motiunea de cenzura depusa dupa asumarea raspunderii pe Legea educatiei. Ei au transmis documentele in acest sens Birourilor reunite, astfel ca motiunea nu mai are numarul de semnaturi necesare pentru a putea fi dezbatuta.

Cele 73 de semnaturi ale liberalilor, din cele 137 de semnaturi pe motiunea de cenzura, au fost retrase. Birourile Permanente ale celor doua Camere au luat act de solicitarile individuale ale acestora.

Pentru initierea unei motiuni de cenzura sunt necesare 119 de semnaturi. Astfel, motiunea de cenzura nu mai indeplineste conditiile regulamentare pentru a putea fi citita in plenul Parlamentului.

Victor Ponta a declarat ca social-democratii din Birourile Permanente ale Parlamentului vor vota pentru oprirerea procedurii de angajare a raspunderii Guvernului pe Legea educatiei si ca PSD nu isi retrage semnaturile de pe motiunea de cenzura.

Crin Antonescu a declarat ca este surprins de decizia PSD de a nu-si retrage semnaturile de pe motiunea de cenzura pe Legea educatiei. Liderul PNL a precizat ca liberalii isi va retrage semnaturile pentru a nu legitima demersul neconstitutional al premierului Boc.

14 decembrie, ziua asumarii raspunderii pe Legea Salarizarii... Procedura neconstitutionala: Parlamentul a retrimis la Guvern proiectul Legii Educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x